Гуманітарна допомога по Полтавській області

В рамках проєкту «Надзвичайне реагування на гуманітарну кризу в Україні» за фінансуванням Austrian Development Agency та Caritas Österreich підтримку у вигляді продуктових та гігієнічних наборів отримують родини ВПО не лише у Полтаві, а і по Полтавській області!

У деяких населених пунктах відсутнє пряме транспортне сполучення, внаслідок чого ВПО не мають змоги дістатися за потребою до основних офісів для отримання гуманітарної допомоги. Досить часто і трапляється, що не вистачає коштів для транспортування або ж немає з ким лишити, дітей чи важкохвору бабусю.

Забезпечення базових потреб людей, які знаходяться у кризі – одна із цілей Карітас Полтава! Тому тимчасово переміщені особи з груп найбільшої соціальної вразливості можуть отримати допомогу прямо на місці.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Для цього активно трудяться працівники нашого фонду. Мобільні групи відвідують найвіддаленіші громади Полтавської області та надають продуктові та гігієнічні набори.

Критеріями відбору для отримання допомоги є багатодітні родини, пенсіонери з мінімальною пенсією, вагітні та годуючі жінки, самотні батьки, важкохворі люди, інваліди 1 та 2 групи.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Завдяки нашим партнерам Austrian Development Agency та Caritas Österreich, які фінансово підтримують проєкт “Надзвичайне реагування на гуманітарну кризу в Україні” ми продовжуємо робити добрі справи.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Стежте за розкладом мобільних груп у своїх громадах, щоб встигнути отримати гуманітарну допомогу! Або звертайтеся до головного офісу за адресою м. Полтава , вул. Пилипа Орлика, 20\1.