Музей українського весілля

Слово «Диканька» у більшості людей асоціюється з чимось поетичним, таємничим, загадковим, дещо навіть, казковим, вигаданим. Диканька – селище, яке не тільки оспіване у літературі Миколою Гоголем, а й місце значних історичних подій. Чудова природа, неперевершена національна самобутність жителів краю, обряди і традиції з усім цим знайомили наших бенефіціарів працівники історико-краєзнавчого музею ім. Д.М.Гармаша у Диканьці.

Нам дуже хотілося, щоб всі хто були вимушені тимчасово залишити свою домівку трішечки познайомилися з Полтавщиною. Всі обов’язково повернуться додому та матимуть теплі, позитивні спогади.

Далі нас зустрів Музей українського весілля, де за участю наших бенефіціарів було проведено обряд національного українського весілля! Наречений і наречена, свати, дружки, застілля, народні традиції занурюють в справжню народну весільну атмосферу.

Дуже символічно стало те, що нареченим і нареченою стало подружжя родом з Донецької області, які в цьому році відзначатимуть 30 років спільного подружнього життя. Многая літа Вам пані Валентино та пане Олексію!