Завершення курсу Школи Лідерства

Радісно повідомляємо, що завершився курс Школи Лідерства для нашої групи молоді віком від 13 до 17 років! За ці місяці ми мали безліч цікавих зустрічей та натхненних моментів, які залишили незабутній слід у серцях наших учасників.

Під час курсу наші учні мали унікальну можливість зустрітися з різними гостями, кожен з яких поділився своїм цінним досвідом та знаннями. До нас завітали блогери, підприємці, депутати, репери, ілюстратори та багато інших цікавих особистостей. Кожна зустріч приносила нові ідеї, мотивацію та надихала молодь на великі досягнення.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Останнє заняття в курсі провів директор Карітас Полтава, отець Володимир. Ця зустріч була особливо важливою та емоційною. Отець Володимир говорив про те, чим має керуватися справжній лідер: бажанням нести у цей світ добро, мир і любов. Він наголосив на важливості щирості, чесності та сміливості на шляху до лідерства, закликаючи молодь йти за покликом серця та бути прикладом для інших.

Ми щиро вдячні кожному гостю, хто не пожалів свого часу і щедро поділився з нами своїм життєвим досвідом і мудрими настановами. Завдяки вам наші учні змогли розширити свої горизонти, отримати нові знання та навички, які допоможуть їм у майбутньому.

Бажаємо нашим учням йти за покликом серця, бути сміливими та чесними на цьому шляху. Нехай ваші мрії здійснюються, а ви стаєте справжніми лідерами, які змінюють світ на краще!

Дякуємо всім за участь та підтримку нашого курсу Школи Лідерства!