Квест-екскурсія

Літо завершилося, а для молоді Карітас Полтава ці канікули були не лише про відпочинок, а і точно про розвиток! Дякуємо Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Корол за цікаву історію природничого факультету та музею еволюційної зоології.

Дякуємо вже незмінному партнеру – компанії Аврора Мультимаркет за екскурсію-квест по локаціях підприємства. Дослідивши інструктажі з охорони праці та систему контролю за безпекою присутніх, учасники квестили, вивчаючи історію створення мережі “Аврора”, правила внутрішнього трудового розпорядку, відвідуючи різні відділи та сектори компанії і навіть потрапили до складу (звісно, кому вже виповнилося 16 років).

Дякуємо Полтавський державний медичний університет за відвідини Народного музею історії розвитку ПДМУ та анатомічного музею кафедри анатомії вишу. Ця екскурсія дала усвідомили, наскільки складним та досконалим є людський організм та його фізіологічні процеси. Музей історії університету занурив відвідувачів у цікавий світ медицини: її першоджерел, основних етапів розвитку та сучасного стану справ.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Інтерактивні екскурсії справили незабутні враження. Здивували чудово продумана організація роботи “Аврора”, фудкорт, різноманітні артоб’єкти надихали дітей на власні майбутні стартапи. А після екскурсії медичним університетом дехто з дітей виявив бажання займатися медичною справою.

Проєкт “Діти і війна: педагогічна та психологічна підтримка дітей та молоді, які постраждали від війни в Україні”