Співпраця

Карітас Полтава, здійснюючи стратегічний курс на підтримку соціального розвитку Полтавщини, відзначає важливий крок – укладення меморандумів про співпрацю. Офіційно Карітас Полтава уклав меморандуми про співпрацю з громадами Полтавської області, зокрема :

Успішно були укладені меморандуми про співпрацю з місцевою військовою та обласною адміністрацією. Ці важливі угоди встановлюють тісне партнерство між благодійним фондом та владою, що є ключовим кроком у спільному здійсненні стратегій та ініціатив для соціального розвитку регіону та свідчать про глибоке зобов’язання вирішення актуальних суспільних питань.

Окрім того, Карітас Полтава встановив партнерські відносини з впливовими громадськими організаціями, такими як ГО “Центр освіти дорослих”, “Українська освітня платформа” і ГО “Перспектива”. Ці партнерства створюють унікальну можливість об’єднати зусилля та ресурси для вирішення широкого спектру соціальних завдань і сприяти розвитку громад.

Підписані угоди визначають чіткі механізми співпраці, роблячи значущий крок у напрямку спільного будівництва стійкого та благополучного майбутнього і є справжньою основою для взаємодії.