Карітас Полтава вітає з народженням ТРІЙНІ!

Карітас Полтава надав юридичну, фінансову та психологічну підтримку внутрішньо переміщеній родині, яка опинилася у надскладних обставинах і зараз вітає з народженням ТРІЙНІ!!!

Це історія життя, котра залишаться в пам’яті назавжди. Сім’я, яка через війну змушена була покинути власну домівку і оселитися у Полтаві, нарешті знайшла промінь щастя і надії.

Із щасливим батьком дітей наш фонд познайомився на гуманітарному офісі, чоловік прийшов за продуктовим та гігієнічним набором. Одразу з’ясувалося, що у нього з дружиною трійня. Справжнє диво і у той же час надзвичайні труднощі. Через війну вагітній жінці із чоловіком довелося залишити будинок і їхати з Харківщини у невідомість, адже знайомих, які б змогли допомогти чи прихистити не знайшлося та і рідних майже немає.

Дружина перебувала на збереженні майже 6 місяці, не виходила із закладу, постійно хвилювалася. Наприкінці літа народилися малюки, у той час же час і відбулося наше знайомство.

Спочатку проконсультували щодо видів допомоги, які могли надати, адже чоловік звернувся лише за гуманітарною, згодом допомогли їм у оформленні ідентифікаційних кодів на діток, щоб зареєструвати на грошові виплати. Перебували із родиною на постійному зв’язку, хотілося зробити якомого більше. Було приємно, що сім’я нам довірилася.

26 жовтня жінку разом з дітками виписали з полового будинку. У цей визначний день директор “Карітас Полтава” Володимир Раковецький вирішив особисто привітати молоду родину, вручити невеликі подарунки і побажати великого здоров’я, достатку і головне МИРУ.

Відео: БФ «Карітас Полтава»

Карітас, то любов!