Започаткування соціального підприємства

Благодійний фонд «Карітас Полтава» поспішає поділитися новинами про успішне проведення другого тренінгу в межах проєкту «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині». Цього разу темою тренінгу було «Започаткування соціального підприємства, реєстрація, облік та звітність».

На цьому тренінгу ми не лише ділилися знаннями, а й надихали молодих підприємців розглядати соціальне підприємництво як потужний інструмент позитивних змін у нашому регіоні та в Україні загалом. Теми, обговорені під час тренінгу, стали ключовими для тих, хто бажає розвивати соціальні підприємства, та включали правові аспекти реєстрації підприємства, ведення обліку та складання звітності.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Ми вдячні всім учасникам та тренерам за активну участь та проявлену готовність до навчання.

Разом ми перетворюємо ідеї у реальність та робимо Полтавщину краще!

Ініціативу «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині» впроваджує БФ «Карітас Полтава» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні»