Створення писанок

Одна з найулюбленіших забав дитинства — це фарбування і прикрашання писанок до Великодня! Цього разу ми вирішили організувати майстер-клас для дітей, щоб розповісти їм про традиційні великодні активності та занурити у чарівний світ писанкарства.

Під час заходу, який проводився в рамках проєкту NIN Protection з підтримки наших закордонних партнерів Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT, діти мали можливість не тільки дізнатись про історію та символіку писанок, а й самостійно створити свої власні унікальні вироби.

Маленькі учасники заходу захоплено змішували кольори, експериментували з орнаментами та втілювали свої найсміливіші ідеї. Кожна писанка стала справжнім витвором мистецтва, втіленням креативності та фантазії дітей.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»
ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Ми переконані, що писанка, зроблена власноруч, — це не просто прикраса, а могутній оберіг. Нехай вона надійно захищає наших діток і наповнює їхні домівки миром та затишком.

Дякуємо всім учасникам за їх ентузіазм і креативність! Раді бути частиною цієї чудової традиції і продовжувати надихати нові покоління!