Нові горизонти Карітас Полтава

Карітас Полтава постійно розвивається та відкриває нові горизонти діяльності. Так, наразі стартують нові проєкти: «Ініціатива розширення та розвитку стійкості охорони здоров’я (HEALTH READY)», яким передбачено відкриття у Полтаві медичного центру, та «S.U.P.E.R. – Підтримка українського населення для надзвичайних ситуацій та реабілітації», за яким бенефіціари отримуватимуть телемедичні послуги.

Щоб більше дізнатися про діяльність медичних центрів мережі Caritas Ukraine, наша команда вирушила до колег із Карітас Хмельницький УГКЦ , Карітас Коломия та Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Під час візитів ми ознайомилися: із особливостями роботи медичних центрів, організацією прийому, веденням документації, обладнанням, налагодженням співпраці із НСЗУ, а також з викликами, з якими стикалися наші колеги під час роботи. Завдячуємо нашим колегам – Марті Конечній та Світлані Ласейчук, Уляні Яжик та Оксані Мартинюк, Оксані Дзюбі та Оксані Стрілецькій за обмін досвідом й знання та напрацювання, якими вони поділилися з командою Карітас Полтава.

Ми були вражені масштабами діяльності медичних центрів у Дрогобичі та Хмельницькому, а також темпами розвитку центру у Коломиї. Дуже раді познайомитися з колегами, поспілкуватися з координаторами, лікарями, медсестрами і психологами. У центрах робота побудована таким чином, щоб кожен пацієнт отримав якісні медичні послуги, відчув турботу і підтримку.

Дякуємо колегам за їх повсякденну важливу роботу і бажаємо подальших успіхів у роботі Медичних центрів Карітасу.