Випозичання медичного обладнання

Карітас Полтава в рамках проєкту з «Випозичання медичного обладнання» продовжує організовувати виїзні лекції для соціальних працівників, які здійснюють догляд за людьми, які частково або повністю втратили здатність до самообслуговування.

Цього разу доповідь була представлена на базі управління соціального захисту населення Терешківської об’єднаної територіальної громади, де лікар терапевт, асистент кафедри педіатрії Полтавського державного медичного університету Драбовська Інна Анатоліївна представила надзвичайно важливу для всіх категорій бенефіціарів доповідь на тему: ” Особливості харчування людей з різними захворюваннями внутрішніх органів”.

Основний акцент було зроблено на організації харчового раціону та дотриманні дієтичних рекомендацій при таких хворобах як цукровий діабет, артеріальна гіпертензія, хронічний гастродуоденіт, патології травного тракту.

Така обізнаність соціальних працівників є вкрай важливою для оптимальної організації та раціонального забезпечення соціальних послуг для всіх потребуючих громадян на належному рівні.