Воркшопи

У межах проєкту «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині» БФ Карітас Полтава організував та провів два захоплюючих воркшопи, спрямованих на розвиток ключових навичок для успішного соціального підприємництва.

1. Воркшоп «Навички командотворення і комунікації»В атмосфері позитиву та тепла учасники\-ці з Полтавщини зібралися, щоб удосконалити свої навички взаємодії та командного розвитку. Під керівництвом професійного тренера вони розглядали та вдосконалювали способи спільної праці, розвивали навички лідерства та вчилися ефективно комунікувати. Захід став справжньою лабораторією для створення сильних та динамічних команд, готових до викликів у сучасному світі.

2. Воркшоп «Навички пітчингу»

Другий воркшоп був присвячений мистецтву вдалого пітчингу. Вивчали техніки ефективної презентації своїх ідей, розвивали уміння переконливо висловлювати свої концепції та залучати увагу потенційних інвесторів чи партнерів. Кожен учасник\-ця отримав\-ла можливість висловити свої ідеї та отримати конструктивний фідбек від тренера та однодумців.

БФ Карітас Полтава вітає всіх учасників та учасниць і вдячний за їх активний внесок у розвиток соціального підприємництва на Полтавщині.

Ініціативу «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині» впроваджує БФ «Карітас Полтава» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».