“Готуємо дітей та молодь до майбутнього”. Юні хіміки

Діти проєкту “Готуємо дітей та молодь до майбутнього” змогли відчути себе справжніми хіміками разом з нашим волонтером – кандидатом хімічних наук. Цікаві досліди були корисними для буденного життя, бо вчили різні поєднання та хімічні реакції.

Заохотити дітей до навчання, зробити його насиченим та нескладним – головне завдання нашого проєкту. Щодня у нас з’являються нові ідеї, які ми прагнемо реалізовувати заради розвитку вихованців, адже молодість- це час, коли найкраще засвоюється інформація та вирує енергія до нових звершень.

Разом із кандидатом хімічних наук, яка зробила підбірку хімічних дослідів, для дітей ВПО було проведено заняття із хімії, де вони випробовували різні хімічні реакції. Старшим дітям ці експерименти показали, що наука – цікава річ, і нею варто нею займатися.

Хімічні експерименти супроводжувалися поясненням з наукової точки зору, але досить простою “зрозумілою” мовою. Більшість компонентів, що знадобилися для заняття легко знайти в будь-якій оселі або в найблищому супермаркеті. Тому заняття справило на дітей позитивне враження.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»
ФОТО: БФ «Карітас Полтава»