Команда Карітас Полтава прийняла участь в тренінгу з ефективної комунікації для ведення діалогу, майстерності фасилітації, діалогу, ненасильницького спілкування та праці з групами.

У межах проєкту “Долаючи розломи для соціальної згуртованості у постраждалих від конфлікту громадах”. З 4 по 6 вересня 2023 року ми разом з іншими учасниками відвідали Дім паломника ім. Бл. Якуба Стрепи у Львові-Брюховичах, де відбувся цей надзвичайний захід.

Тренінг був надзвичайно цікавим і важливим. Отримали можливість збагатити свої знання та навички у сфері діалогу, миру, конфліктів і соціальної згуртованості. Експерти та тренери, які проводили тренінг, поділилися з нами безцінним досвідом і інсайтами, які, безсумнівно, знадобляться нам у подальшій роботі.

Окрім навчання, на цьому тренінгу познайомилися з чудовими людьми, які поділяють місію до покращення громад та збереження миру. Обмін досвідом та ідеями був надзвичайним. Вдячність, і віра, що наші зусилля сприятимуть змінам у наших громадах.