“Діти і війна”. Майструємо шопери

Наша мета завжди залишається настільки актуальною, що навіть у важких часах ми продовжуємо долати труднощі та надавати підтримку тим, кому вона потрібна. Сьогодні ми пишаємося розширенням нашого проєкту “Діти і війна”. Ми працюємо над підвищенням рівня екологічної свідомості та освіченості серед мам та бабусь.

Однією з наших нещодавніх ініціатив було проведення майстер-класу зі створення креативних та функціональних шоперів. Ця подія стала чудовою можливістю не лише навчитися переробляти вживаний одяг у сучасні еко-торбинки, але й відволіктися від щоденних викликів та піклування про власний розвиток.

Наших учасниць вражала креативність та талант, які вони вкладали в кожну свою роботу. Із задоволенням ми спостерігали, як звичайний старий речей стає незвичайним та корисним аксесуаром.

Захід був реалізований завдяки підтримці Інституту розвитку міста Полтава, в рамках виконання міської цільової програми “Розвиток освіти дорослих у Полтавській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки”.

Ми щиро вдячні за можливість реалізувати такі важливі проєкти для нашого міста!