Діти і війна

Проєкт #дітиівійна – це ініціатива, яка має велике значення для молодого покоління нашої нації. Мета проєкту – формування особистості та свідомого Українця серед молоді. Ми віримо, що наші діти – це майбутнє нашої країни, і їхня активна участь у розвитку нашого суспільства є надзвичайно важливою.

На одному з останніх занять проєкту, учасники разом із соціальним працівником Вікторією, розпочали роботу над створенням екологічно чистих торб для покупок в техніці Декупаж. Робота принесла не лише задоволення, а й позитивний внесок у долю нашої природи. Ми навчились створювати щось корисне для оточуючого середовища та водночас відмовились від одноразових поліетиленових пакетів. Це невеличкий крок до покращення стану навколишнього середовища, і ми впевнені, що молодь може внести великий вклад у цю справу.

Якщо вас цікавить участь у проєкті #дітиівійна та бажання навчитися прикладному мистецтву та зробити свій внесок у покращення довкілля, ми радо запрошуємо вас на наші заняття. Вони відбуваються щопонеділка та щосереди о 16:00.

Це лише одна з ініціатив нашого проєкту. Ми готові дарувати вам багато цікавих сюрпризів та пропозицій, спрямованих на розвиток ваших здібностей та патріотизм. Вік учасників проєкту від 13 до 17 років.

Приєднуйтесь до нашої команди, долучайтесь до проєкту #дітиівійна та разом ми зробимо Україну ще кращою!