Екскурсія у стереометрію

Сучасний світ завжди заснований на знаннях і розвитку. І якщо ви хочете засіяти науковий інтерес у серцях молодих допитливих розумів, тоді екскурсія у стереометрію – це саме те, що вам потрібно!

Нащо це важливо? Адже геометричні фігури не лише частина навчальної програми, але й неймовірний світ дизайну та конструкцій, які мають практичне застосування. Ми впевнені, що з раннього віку діти можуть покохати цей предмет, якщо вони навчаються його не за допомогою сухих теоретичних відомостей, а через практичні розвиваючі заняття.

На нашій останній екскурсії діти мали неймовірну можливість вивчати геометричні фігури у тривимірному просторі. Ця подорож в глибини знань розширила їхню уяву та навчила їх робити власні відкриття.

Завдяки спеціальному обладнанню і практичним завданням, діти не лише познайомилися з різними геометричними фігурами, а й навчилися створювати їх власноруч. З пластиліну та паличок вони створювали нові форми та предмети, розвиваючи при цьому свою фантазію та образне мислення.

Хочемо висловити подяку UNICEF за підтримку нашого проекту “Освіта не може чекати”. Це дійсно цінний внесок у розвиток освіти та розвитку наших дітей. Ми йдемо на зустріч розвитку нових поколінь, надаючи їм можливість пізнавати світ через практичний досвід та творчість.

Наша мета – створити освітнє середовище, де діти можуть вільно розвивати свої здібності та створювати майбутнє.