Кваліфікована допомога для ВПО

Карітас Полтава не байдужий до складних обставин, у яких опинилися внутрішньо переміщені особи. Фартушна-Давиденко Олена звернулася до БФ «Карітас Полтава» за допомогою. Після цього наші спеціалісти надали кваліфіковану допомогу для задоволення базових потреб, а саме сприяли участі у проєкті «Багатоцільової грошової допомоги для ВПО в Полтавській та Хмельницькій областях».

Олена та її родина мешкали у м. Рубіжному. Жили звичайним життям мали домівку та роботу. Все це зруйнувала війна. Родина Олени виїхала з Рубіжного з чоловіком, двома дітками (10 і 5 років), похилими батьками і собакою. Спочатку до Дніпра ( 11 березня), там були 2 дні і переїхали до с. Драбинівка Полтавської обл.

Фото надане Оленою Фартушною-Давиденко.

Тут зараз і проживають усі разом. Десь числа 24 квітня дізналися, що було пряме влучання у їхній будинок, пробили 1 стіну з вулиці, повиносили з будинку все майно…. А згодом, наприкінці місяця було повідомили, що будинок Олени і будинок батьків чоловіка повністю зруйновані.

Квартира батьків Олени теж постраждала: вони жили на 5 поверсі, а приліт був на 7 поверх- і з 7 по 5 поверх нема стін.

«Роботу ми з чоловіком втратили, чоловік працював торговим представником, а у мене був ФОП – ларьок на ринку, і той розікрали…. Повертатись нам взагалі нікуди, роботи не маємо, чоловік оформлює групу. Планів на майбутнє взагалі не має» – говорить Олена.

Фото надане Оленою Фартушною-Давиденко.

Отримані кошти родина витратить на найнеобхідніше.

Сподіваємось, що в найкоротші терміни життя родини зміниться на краще!