Кубок Карітасу 2024

7 турнір з футболу Кубок Карітасу 2024 – вже історія! Ми, Карітас Полтава, пишаємося тим, що стали частиною цієї чудової події минулого року. Попри те, що наш перший досвід був не зовсім вдалим – ми посіли 8 місце, цей рік показав, що ми стали сильнішими, мудрішими та, головне, більш злагодженими як команда. І результат не змусив себе чекати.

Цього року ми одразу зайняли лідируючі позиції в групі та успішно вийшли до півфіналу. У півфіналі в серії післяматчевих пенальті ми поступилися майбутнім чемпіонам, але це не зупинило нас. Завдяки нашій наполегливості та командному духу, ми змогли фінішувати в першій трійці та здобути бронзові медалі турніру, а також привезти перший кубок до Полтави.

Хочемо висловити величезну подяку всім, хто долучився до організації та проведення цього свята для дітей та підлітків з різних куточків України. Особливу подяку висловлюємо Caritas Norge та ініціативі shapka.cashmer за їхню підтримку та допомогу. Ви зробили цей турнір незабутнім і важливим для всіх учасників.

Разом ми показали, що навіть у найскладніших умовах можна досягати великих результатів, коли є команда, що підтримує та надихає. Дякуємо всім учасникам, організаторам та вболівальникам! До нових зустрічей на полях футбольних баталій!