“Освіта не може чекати”. Вчимо голосні літери

“Освіта не може чекати” – саме з такою назвою мчить проєкт для нашого підростаючого покоління від UNICEF. Наймолодші вчать голосні літери в парку на свіжому літньому повітрі.

Цей унікальний проєкт зосереджений на тому, щоб надати можливість підростаючому поколінню отримати освіту, навіть в умовах, коли навчальні заклади можуть бути обмежені або недоступні.

Одне із важливих завдань цього проєкту – навчання голосних літер найменших українців. То чому б не зробити це захоплююче та зацікавлююче? Ми перенесли процес навчання у парк, де дітки можуть вивчати голосні літери на свіжому літньому повітрі, оточені природою та позитивною енергією.

Кожна дитина отримує спеціально розроблені навчальні матеріали, які допомагають зрозуміти голосні звуки із задоволенням. Методика базується на іграх та веселощах, що сприяють кращому засвоєнню знань. Наша команда досвідчених педагогів дбає про те, щоб уроки були захопливими і пізнавальними та готує програму згідно вікових особливостей та розвитку дітей, що допомагає краще сприймати вивчений матеріал.

ВІДЕО : БО “БФ Карітас Полтава”

Дякуємо UNICEF за підтримку та можливість змінювати світ до кращого, починаючи з освіти нашого майбутнього!