Подорож у світ Дбайливої Психології

Навіть серед дощу та снігу, наші психологи не зупиняються. Вони поспішають на локації, де чекають діти, батьки та педагоги з усією своєю відданістю у межах проєкту “Освіта не може чекати”.

Під час таких зустрічей, коли діти весело кажуть: “О, наш психолог прийшов, буде весело!” – ми розуміємо, що йдемо в правильному напрямку. Щастя та радість – це те, що нашим дітям так потрібно.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Ми працюємо над навчанням спілкування, взаємодії, толерантності. Ми заповнюємо наші громади ресурсами, знижуємо рівень тривожності, підвищуємо батьківську компетентність, попереджаємо вигорання… І в цілому багато іншого з’явилося завдяки проєкту “Освіта не може чекати”.

Психолог – це метафорично, ніби ліхтарик, який освітлює ваш шлях, коли ви втрачаєте напрямок. Звертатися до психолога – це не соромно. Це свідчить про турботу про себе та своїх близьких.

Ми вдячні за довіру, яку ви виявляєте, звертаючись до нашої команди. Давайте разом зробимо наші серця і ментальність міцнішими, здатними до взаєморозуміння та емоційного благополуччя!