Психосоціальна підтримка

У сучасному світі потреба жінок у психосоціальній підтримці стає дедалі актуальнішою. Цінним ресурсом для покращення психоемоційного благополуччя жінок може стати відвідування музеїв.

Музеї надають унікальну можливість відключитися від повсякденних турбот, зануритися в атмосферу мистецтва і культури, що сприяє зменшенню стресу і тривоги.

Ми відвідали відомий в Україні музей Володимира Короленка. У музеї представлені цінні експонати, які дозволяють зануритися в атмосферу епохи і особистий світ письменника.

Враження від відвідування надихають і залишають незабутні емоції.

Музейні візити сприяють емоційному та психологічному відновленню.

Програма екскурсії була ретельно спланована, дуже цікавою та насиченою.

Неймовірний майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки з травами сприяв релаксації.

Кульмінацією заходу стало чаювання за рецептом самого Короленка. Смакування чаю в атмосфері музею створило особливу затишну атмосферу, яка сприяла емоційному розслабленню і комфортному спілкуванню.

Цей візит, без сумніву, мав позитивний вплив на психоемоційний стан учасниць, допоміг їм відчути зв’язок з культурними традиціями, а також дав можливість відновити свої сили і покращити настрій.

Такі заходи стають оазисом спокою та надії, допомагаючи жінкам справлятися з викликами війни і знаходити нові джерела сили та підтримки.

Проєкт “Багатогалузева допомога постраждалим від війни в Україні” реалізовано Карітас України та Карітас Полтава. Ця допомога стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу.