Підвищення кваліфікації соціальних працівників

Карітас Полтава, в утіленні своєї місії забезпечення підтримки та допомоги вразливим верствам населення, успішно реалізує проєкт “Підтримка центрів з випозичання медичного обладнання” у співпраці з місцевою владою. Однією з важливих складових цього проєкту стало проведення навчань для соціальних працівників.

Так, на базі Територіального центру соціального обслуговування Київської районної в м.Полтаві ради відбулося навчання, присвячене темі “Загальні принципи гігієнічного догляду за важкохворими та маломобільними людьми. Етико-деонтологічні засади під час роботи з людьми, що потребують догляду”. Це ініціатива, спрямована на підвищення кваліфікації фахівців у сфері соціальної допомоги та медичного обслуговування.

Навчання включало в себе обговорення загальних принципів гігієнічного догляду, а також освітлення етико-деонтологічних аспектів роботи з людьми, що потребують постійного догляду. Учасники отримали не лише теоретичні знання, але й практичні навички, які їм буде корисно використовувати в повсякденній роботі.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Для тих, хто має потребу в реабілітаційному обладнанні та консультаціях з цього питання, в Карітас Полтава готові надати додаткову інформацію. Звертатися можна за телефоном ☎️ 0508887029 або відвідати офіс за адресою вул. П. Орлика 20/1. Надійна підтримка та допомога чекають на тих, хто потребує допомоги в догляді за важкохворими та маломобільними людьми.