Підсумки проєкту «Допомога колективним центрам для ВПО Полтавщини»

Золота осінь за вікном, а ми підбиваємо підсумки та результати роботи за проєктом «Допомога колективним центрам для ВПО Полтавщини» за програмою суб-грантування в межах проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Проєкт короткостроковий, тривав лише три місяці, але він дав змогу забезпечити критичні потреби ВПО на 2 місяці у вигляді продуктових та гігієнічних наборів. У серпні-вересні допомогу одержали 210 домогосподарств ВПО, що не належать до вразливих категорій та перебувають у колективних центрах Полтавщини – Карлівській, Диканській та Полтавській громадах.

Зокрема, наші бенефіціари – це 40 мешканці двох шелтерів у Карлівській територіальній громаді, 70 мешканців 4 колективних центрів Диканської громади та 100 ВПО, що розміщені у школах і дитсадках Полтави. Вони відчули підтримку у складні часи, отримали змогу забезпечити свої базові потреби – отримали доступ до продуктів харчування тривалого зберігання та засобів гігієни.

ВІДЕО: БФ «Карітас Полтава»

Завдяки проєкту БО «БФ «Карітас Полтава» зміцнив зв’язки з Карлівською міською та Диканською селищною радами у площині реалізації соціальних ініціатив для ВПО.

Дякуємо партнерам за можливість надати підтримку тим, хто цього потребує у складний для України час!