Пітчинг «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині»

Карітас Полтава у межах проєкту «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині» провів захоплюючий етап — пітчинг, що став важливим кроком для учасників\-ниць у розвитку їхніх ідей та проєктів.

На цьому етапі взяли участь 13 талановитих осіб, які поділилися своїми унікальними ідеями з комісією та аудиторією.

Шість учасників/-ниць особливо вразили присутніх своїми концепціями, здобувши найвищі бали за оцінкою їхніх інноваційних підходів та потенціалу реалізації проєктів.

Цей пітчинг став не лише майданчиком для виступів, але й унікальною можливістю для учасників та учасниць продемонструвати свої навички, вміння в комунікації та лідерстві.

Карітас Полтава пишається кожним учасником\-цею і впевнений, що презентовані ідеї – матимуть значний вплив на соціальне підприємництво нашого регіону.

Ініціативу «Школа молодіжного та жіночого соціального підприємництва на Полтавщині» впроваджує БФ «Карітас Полтава» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».