Робота Центру Життєстійкості

Ми раді поділитися з вами першими результатами роботи нашого Центру Життєстійкості за останні 14 днів. Ваша підтримка та участь надихають нас продовжувати працювати ще наполегливіше.

За цей час наш простір відвідали 156 бенефіціарів, які знайшли тут підтримку, спілкування та необхідну допомогу. Проведено 37 індивідуальних сесій з психологом, де кожен зміг отримати особисту консультацію та допомогу від кваліфікованого спеціаліста. Крім того, проведено 14 групових заходів, де учасники мали змогу поділитися своїм досвідом, отримати підтримку та знайти нових друзів.

Відкрито реєстрацію на групи психологічної підтримки, а також групи «Самодопомога плюс» від МООЗ України. Працюють групи «Батьківство без стресу», де батьки можуть отримати цінні поради та підтримку.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 0952877046 або за адресою: м. Полтава, вул. Гоголя 28. Електронна адреса: Zhyttyestiykist.poltava@gmail.com.

Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики України і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» – Першої леді Олени Зеленської, який у Полтавській територіальній громаді втілюється за допомогою БФ “Карітас Полтава”.