Стрес-менеджмент та творчі майстер-класи

Нам важливо підтримувати не тільки дітей, а й їх батьків та опікунів! Нещодавно ми провели захід, де учасники могли глибше ознайомитися з темою стресу, його видами та впливом на організм. Ми звернули увагу на важливість слідкування за своїм станом, піклування про себе, вчасного відновлення свого ресурсу та не соромлення звертатися до фахівців за потреби.

Під час першої частини заходу, ми обговорювали “хороший” і “поганий” стрес, ознаки стресу та методи його управління. Учасники мали можливість поділитися своїми особистими досвідами та отримати поради щодо зниження рівня стресу.

Друга частина зустрічі була присвячена творчій активності, яка допомогла учасникам розслабитися та знайти внутрішній спокій. Ми ліпили з глини тарілочки у техніці ресурсної мандали. Цей процес не тільки сприяв зниженню стресу, але й дозволив кожному створити щось особливе та значуще для себе. Учасники відчули радість творчості та отримали можливість висловити свої емоції через мистецтво.

Продовжуємо реалізувати проєкт NIN “Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні” за підтримки Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.