Супровід кейс-менеджера

Надаємо допомогу у супроводі і поліпшенні побутових умов та надалі приділяємо увагу пані Наталі. Жінка втратила чоловіка в зоні бойових дій, тому головною метою є покращити її психоемоційний стан, подолати апатію до життя, відновити ресурсність та енергію, бо в ресурсному стані всі події сприймаються по-іншому.

Також долучився до супроводу родини дитячий психолог. Найефективніше в роботі з дівчинкою є арт-терапія. Малювання допомагає усвідомити свої почуття, емоції та переживання.

Ми віримо в силу психологічної підтримки і розуміємо, що вона є ключем до перемоги над найважчими викликами життя. Наша команда продовжує реалізовувати проєкт NIN “Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні” за підтримки Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT. Ми зобов’язані продовжувати допомагати тим, хто потребує нашої підтримки та заслуговує на краще життя.

Для довідок та отримання додаткової інформації, будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном вказаним нижче. Ми завжди готові надати допомогу та відповісти на ваші запитання. Дякуємо, що разом з нами ви можете зробити світ кращим місцем для всіх.

☎️Довідки за телефоном

0503464881