Тренінг у рамках проєкту «Випозичання медичного обладнання»

Нещодавно Карітас Полтава організував для стейкхолдерів (бенефіціарів, співробітників фонду та соціальних працівників) проєкту «Випозичання медичного обладнання» #CNEWA лекцію на тему «Особливість перебігу та немедикаментозного лікування захворювань опорно-рухової системи». Захворювання опорно-рухового апарату охоплюють патології різного характеру та локалізації.

Ці хвороби призводять до повної або часткової нерухомості суглобів, а також накладають багато обмежень у повсякденному житті, що призводить до зниження мобільності, а іноді й здатності до самообслуговування. За статистичними даними протягом останніх років прослідковується все більша тенденція до зростання їх частоти як серед людей працездатного віку, так і серед людей поважного віку.

Проінформованість про найпоширеніші захворювання опорно-рухової системи допоможе покращити добробут шляхом профілактики та їх правильного лікування за високого рівня обізнаності. Тому під час доповіді були представлені й обговорені шляхи немедикаментозної корекції та можливості фізичної реабілітації.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

У разі наявності питань, при потребі в консультації чи певному медичному обладнанні Ви можете звертатися за ☎️0508887029