Фінансова допомога для самотніх матерів

Благодійний фонд Карітас Полтава надає фінансову допомогу в рамках проєкту NIN Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні за підтримки партнерів Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.

У наш час, коли в Україні і світі продовжуються конфлікти, багато людей опинилися у скрутному становищі, і саме в таких моментах важливо мати руку допомоги, на яку можна покластися. Один із таких важливих і надійних партнерів – благодійний фонд Карітас Полтава, який працює у рамках проєкту NIN “Гуманітарний захист” та отримує підтримку від Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.

Кому надається допомога?

Самотні матері ВПО, які мають інвалідність I або II групи, чи їхні діти мають інвалідність I або II групи, або ж інвалідність виникла ще в дитинстві.

Як отримати допомогу?

Якщо ви відповідаєте критеріям та вам потрібна допомога, зв’яжіться з нами за телефоном 050-346-48-81. Ми готові вас підтримати, допомогти в складний момент і надати руку допомоги.

Благодійний фонд Карітас Полтава – це організація, яка працює на благо людей, намагається полегшити їхні страждання та допомогти важкостраждаючим. Ви можете долучитися до нашої справи, внести свій внесок, і разом ми зможемо зробити світ кращим для тих, хто цього найбільше потребує. Не залишайтеся осторонь – долучайтеся до нашої громади доброзичливих людей, які створюють допомогу та надію важкостраждаючим.

Разом ми сильніше!