Інклюзивний простір

Кожна дитина – це не тільки найбільший, але й найцінніший скарб для своїх батьків. В їхніх усмішках, допитливих поглядах та невинних діях криється велика сила, яка формує наше майбутнє. А коли всі ці діти об’єднуються разом, вони стають скарбом для всього суспільства. Важливо наголосити, що наша відповідальність за кожну дитину визначає наш спільний шлях у майбутньому, і від того, наскільки ми цінуємо та поважаємо кожну дитину, залежить наше колективне благополуччя.

В рамках нашої місії, Карітас Полтава допомагає втілювати ці ідеї у життя через інклюзивний центр, який функціонує за підтримки міжнародних партнерів, таких як Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT. Наш інклюзивний центр – це простір, де кожна дитина, незалежно від індивідуальних особливостей, має можливість розвиватися та відкривати світ.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»
ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Якщо у вас є потреба чи бажання приєднатися до наших інклюзивних ініціатив, не соромтеся звертатися за телефоном ☎️ 0504072350. Разом ми будуємо сильні та згуртовані спільноти, де кожна дитина може відчути себе важливою та повноцінною частиною нашого суспільства.