Інтерактивні лекції, майстер-класи та чайні церемонії

Поєднати приємне з корисним — це точно про наші заняття з молоддю! Кожну зустріч ми ретельно плануємо, аби задіяти всі можливі варіанти гармонійного розвитку особистості!

На цьому тижні провели комплексне заняття, що складалося з трьох частин:

• інтерактивна лекція про стрес
  • майстер-клас з розпису чашок
  • чайна церемонія.

Ми були приємно вражені рівнем обізнаності нашої молоді, адже деякі терміни і факти про стрес їм були вже відомі! Разом ми поспілкувалися про “хороший” і “поганий” стрес, його ознаки, пройшли анкетування на визначення рівня стресу і склали мапу джерел ресурсів!

Потім ми одразу перейшли до практичної частини, об’єднав деякі ідеї з мап: розписали чашечки, які залишаться в нашому просторі для особистого користування учнів цієї групи. І також провели чайну церемонію, враховуючи її 4 основні принципи: гармонія, чистота, повага, спокій. Під час церемонії молодь дізналася більше про чайні традиції східних країн і України, а також мала змогу ближче познайомитися і поділитися враженнями!

Продовжуємо реалізувати проєкт NIN “Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні” за підтримки Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT