Аквааеробіка для дітей ВПО

У рамках проекту “Освіта в надзвичайних ситуаціях” діти відвідали заняття з аквааеробіки у передовому фітнес-клубі Полтави “Vitamin” для зняття м’язової та психологічної напруги.

За сприянням наших партнерів Street Child та Bright Kids Charity нам вдалося влаштувати маленьку радість для діток ВПО та організувати проведення заняття з аквааеробіки.

Аквааеробіка є чудовим способом для швидкої психологічної реабілітації, адже вона знімає м’язову напругу, допомагає позбутися від стресу та зміцнює нервову систему. Користь від занять у воді багато разів вище, ніж від тренувань у спортзалі, ризик отримання травм – мінімальний і навантаження розподіляється рівномірно: жодна м’язова група не перевантажується.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Заняття проводилося у фітнес-клубі “Vitamin” у супроводі наших дівчат-працівниць, керівниці проекту “Освіта у надвичайних ситуаціях”, Валерії Петько та Мирослави Гасанової, які є організаторами безоплатних уроків для дітей у нашому дитячому центрі.

Під гармонічну музику та під керівництвом інструктора, діти ритмічно рухалися у такт мелодії та бавилися у басейні. Водний балет їм особливо сподобався. Надзвичайно приємно було бачити їхній легкий подив, нетривале збентеження та радість у очах.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»
ФОТО: БФ «Карітас Полтава»