Благодійна акція “Шкільний портфелик”

Вже сьомий рік поспіль Карітас Полтава проводить акцію «Шкільний портфелик», метою якої є допомога дітям із багатодітних та кризових сімей у прифронтових регіонах зі стартом нового навчального року.

На жаль, у прифронтових регіонах діти стикаються зі складними умовами життя та недостатньою підтримкою. Наша місія – змінити це! Кожна дитина має право на якісну освіту та належні умови для навчання. З вашою допомогою, ми зможемо заповнити їхні портфелики радістю, знаннями та необхідними засобами навчання.

Це зошити, пензлі, олівці, фарби, гумки та багато іншого. Кожен маленький набір канцелярських товарів може стати маленькою краплиною щастя для дитини, яка так потребує підтримки.

Відчуйте магію допомоги, яка може змінити життя маленьких учнів! Долучіться до акції, пожертвуйте від серця та підтримайте наших маленьких українців. Навіть невеликий внесок може мати значний вплив на майбутнє дітей та їх сімей.

Реквізити :

403052990000026002001205902

Карітас Полтава

Якщо ви не можете фінансово допомогти, ви все одно можете приєднатися до акції! Принесіть до офісу Карітас Полтава ( вул. Пилипа Орлика 20/1) шкільне приладдя та портфелики або поділіться інформацією про нашу діяльність у соціальних мережах, розкажіть друзям та колегам про нашу благодійну мету. Чим більше людей дізнаються про нас, тим більше допомоги отримають діти.

Давайте разом зробимо неймовірне – допоможемо дітям побудувати своє майбутнє! Разом ми можемо створити світ, в якому кожен учень зможе відчувати, що його оточують підтримка, любов та можливості.

Від кожного серця залежить доля дитини. Приєднуйтесь до Карітас Полтава на благодійній акції “Шкільний портфелик” та станьте частиною доброї справи!