Відвідування вистави “Вередливе зайченя”

Волонтери Карітас Полтава разом зі своїми дітьми мали чудову нагоду відвідати захоплюючу виставу “Вередливе зайченя” у Полтавському академічному обласному ляльковому театрі. Ця подія стала справжнім святом для всієї нашої великої родини.

Вистава “Вередливе зайченя” подарувала маленьким глядачам багато радісних моментів, веселих пригод та незабутніх емоцій. Ляльковий театр, як завжди, вразив своїми майстерними постановками, яскравими костюмами та живими персонажами, які не залишили байдужими ні дітей, ні дорослих.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»
ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Ця подія стала можливою завдяки нашій постійній співпраці з Полтавським академічним обласним ляльковим театром, за що ми дуже вдячні. Такі заходи допомагають нашим волонтерам відчути підтримку та турботу, а їхнім дітям — отримати нові враження та незабутні спогади.

Ми завжди прагнемо створювати можливості для позитивних емоцій та розвитку для всіх членів нашої спільноти. Дякуємо всім, хто долучився до організації цієї події, та нашим волонтерам за їхню невтомну працю та відданість нашій спільній справі.