Інклюзивні заняття з Карітас Полтава

Надзвичайно важлива увага приділяється кожній особі у Карітас Полтава, зокрема молоді з інвалідністю, які з нетерпінням відвідують наші заняття в рамках проєкту NIN “Гуманітарна допомога для осіб, які постраждали від війни в Україні”, спільно з Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.

Наші заняття охоплюють широкий спектр активностей, від арт-терапії до фінансової грамотності. Ми віримо, що кожна людина має право на розвиток у всіх сферах життя, тому ми створюємо умови для того, щоб кожен учасник міг виявити свій творчий потенціал, розвинути навички та отримати корисні знання.

Окрім цього, ми пропонуємо можливість весело провести час, потанцювавши на наших заняттях. Музика та рух – це чудовий спосіб виразити себе та зняти стрес.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Ми також дуже вдячні батькам за їхню підтримку та довіру. На наших заняттях вони можуть відволіктися від щоденних турбот і насолодитися часом для себе, довіривши своїх дітей нашому догляду.

Разом ми створюємо сприятливу та дружню атмосферу, де кожна людина відчуває себе важливою та поважною. Наші зусилля спрямовані на те, щоб кожен учасник наших програм отримав не лише підтримку, а й можливість для самореалізації та розвитку.