Координаційна зустріч КПБЗІ

Кластер продовольчої безпеки та засобів до існування разом із партнерами, громадськими організаціями, обговорили ряд ключових тем, що стосуються гуманітарних питань Полтавської області.

На початку заходу відбулося знайомство з новими партнерами, які готові долучитися до вирішення гострих проблем та сприяти гуманітарним ініціативам в регіоні. Далі ознайомилися з аналізом ситуації з продовольчою безпекою в області за минулий рік. Розглядались можливості покращення та впровадження нових проектів.

Центр адаптації ВПО “Зміст Полтава” представив результати дослідження соціально-економічних потреб переселенців у Полтавській області.

БФ “Стабілізейшн Супорт Сервісес” надав звіт про діяльність фонду у Полтавській області. Обговорювалися можливості розширення та підтримки нових проектів.

Представниця від “Карітас Полтава” Марина Галич розповіла партнерам про результати одного з найактуальніших проектів Карітасу Полтава – «Еліс”. Проєкт спрямований на працевлаштування ВПО та людей із враздивих категорій.

Насамкінець було обговорено стратегії та плани на майбутнє, визначено пріоритети та напрями роботи на наступний рік.

Ця зустріч була важливим кроком у вирішенні гуманітарних питань та подальшого розвитку благодійних ініціатив у регіоні. Разом ми здатні змінювати світ на краще!

Усі матеріали зустрічі доступні за посиланням [LINK].