Заняття з дошкільнятами

Кожне наше заняття з дошкільнятами — це не просто проведення часу, а веселий світ пригод та нових відкриттів! Наша мета — всебічно розвивати психосоціальне благополуччя кожної дитини, тому ми інтегруємо різноманітні види діяльності, щоб кожне заняття було захоплюючим та незабутнім.

Наприклад, нещодавно ми влаштували справжню лабораторію дослідження давнього світу динозаврів! Заняття розпочалося з віршика-розминки “Динозавром стати просто”, що відразу налаштувало дітей на тему динозаврів. Потім ми разом дивились пізнавальний мультфільм, де малюки могли побачити та дізнатися про різних представників цих величних істот.

Продовжили ми арт-терапевтичними іграми з піском, які не тільки сприяли розвитку сенсорних навичок, але й давали змогу виявити творчий потенціал кожної дитини. Час вільної гри дозволив дошкільнятам відпочити та взаємодіяти одне з одним, а завершальним акордом стала розмальовка динозаврів, що допомогла зміцнити нові знання та навички.

В результаті ми маємо щасливих дітей, які не тільки дізналися багато нових і цікавих фактів про динозаврів, але й розвинули свою уяву, пам’ять, моторику, сенсорику та комунікативні навички. Вони потренували зосередженість і вміння чекати свою чергу, а також мали змогу проявити себе як творчі особистості. Щасливі обличчя наших маленьких дослідників — найкраща нагорода за нашу працю!

Діяльність в рамках проєкту «Теплі обійми» реалізується БО «БФ Карітас Полтава» за підтримки ІСАР Єднання за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні за фінансування, наданого в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за підтримки Європейського Союзу.