Майстер-клас та екскурсія для жінок-переселенок

Ми розуміємо, наскільки важливе сьогодні збереження психологічної рівноваги та час, проведений у дружньому й підтримуючому колі, тож продовжуємо організовувати заходи, спрямовані на відновлення психологічного стану

Так днями в рамках проєкту “Багатосекторна допомога постражлалим від війни в Україні” для жінок, які були вимушені залишити свої домівки була проведена цікава екскурсія в дворику Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського. А потім пройшов майстер-клас «Лялька мотанка «Травниця», під час якого учасниці навчалися створювати унікальну ляльку-оберіг, наповнену запашними лікарськими травами.

Лялька-мотанка — українська народна лялька та оберіг. Вона є символом надії на краще, символом добра та благополуччя. А, коли вона створена власними руками, з чистою душею та помислами, то приносить власнику здоров’я та душевний спокій.

Виготовляючи цей сакральний предмет наші учасниці вкладали у неї свою енергію, певні думки і побажання.

Відгуки учасниць

🩷Ірина “Дякую, було дуже цікаво, корисно та комфортно. Чекаю нових зустрічей”

🧡Марина “Такі заходи і заняття дають гарний настрій і самопочуття, знання і знайомства!”

🩷Тетяна “Щиро дякую за класний захід і приємні спогади.”