Багатодітні родини ВПО отримали нові ноутбуки

Завдяки нашим постійним партнерам, Карітас Полтава має змогу допомогти дітям ВПО у продовженні їхнього освітнього процесу. Надання ноутбуків багатодітним родинам втілюється в межах програми USAID Ukraine – USAID УкраїнаМріємо та діємо“, яку виконує IREX in Ukraine.

Ми розуміємо, що багато дітей залишились без компʼютерів, коли покидали свої домівки, адже гаджети – це останнє, що беруть із собою, втікаючи від обстрілів.

Проте сьогодні більшість українських шкіл працюють онлайн. Навчатись без необхідної техніки майже неможливо.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Саме тому Карітас Полтава видає безкоштовні нотбуки для багатодітних родин ВПО, у яких виховується більше 3-х діток. Пристрої допоможуть їм не лише у навчанні, а і у створенні та втіленні власних проєктів та ідей.

Це вже не перша видача техніки для навчання від благодійного фонду. Ми надзвичайно раді, що маємо змогу підтримати талановитих діток та полегшити їхнє навчання.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Нагадуємо, що завдяки спільним зусиллям Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GDC-Education) та португальської компанії jp.ik, які надали пристрої, програма USAID “Мріємо та діємо” у партнерстві з Українська освітня платформа втілюється дана ініціатива, яка забезпечує українцям освітні можливості.