Безкоштовна консультація психолога

У рамках проєкту “Гуманітарний захист людей, які постраждали від конфлікту в Україні” за підтримки Caritas Österreich та @Nachbar in Not кожен ВПО, а також місцеві, які знаходяться у важких життєвих обставинах, мають змогу отримати безкоштовну консультацію дорослого психолога.

Основна робота психолога у Карітас Полтава направлена на психосоціальну підтримку як індивідуальну так і групову.

Психолог проєкту надає допомогу усім ВПО, які звернулися та заповнили анкети та реєстраційні картки.  Кількість сесій для індивідуального консультування від 6, за потреби продовжується до 12. Або ж за запитами та станом бенефіціара може бути і менше 6 сесій.

Для роботи при індивідуальному консультуванні застосовуються методи арт-терапії (пісочна, ізотерапія, тканева терапія, казкотерапія, мандалотерапія, фототерапія, музична терапія), кататимно-імагінативної психотерапії, гештальт терапії, використовуються техніки з застосуванням метафоричних асоціативних карт тощо.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Головні проблеми, з якими психолог допоможе впоратися : тривожність, депресивні настрої, панічні атаки, страх війни, труднощі адаптації у приймаючих громадах, втрата рідних, втрата сенсу життя.

Будь яка ваша проблема потребує вирішення.

Телефон для довідок: +380503464881

Адреса офісу: вул. Пилипа Орлика 20/1