Визначаємо суспільні потреби Полтавщини разом!

В рамках співпраці Карітас Полтава з Українською освітньою фундацією , запрошуємо долучитися до визначення потреб регіону, які будуть в основі підтримки суспільно-важливих проєктів для розвитку громад.

Громадські і благодійні організації, церковні установи нашої області, чекаємо на Вас!

Зустріч відбудеться 15 серпня, місце і час проведення повідомимо у запрошенні.

Через військову агресію росії люди по всій Україні потерпають від гуманітарних і соціальних проблем. Зокрема, це і питання щодо фізичного і психічного стану, ті, що пов’язані з рівнем життя та сферами захисту і розвитку.

Ми хочемо дізнатися про те, що вас турбує, та результативно використати ці знання в майбутньому. Адже якісна підтримка громад неможлива без визначення їхніх потреб.

Цей захід є першим етапом проєкту, який реалізовується “БФ Карітас Полтава”, за підтримки https://www.facebook.com/DanChurchAid та https://www.facebook.com/ukredplatform . Наступним кроком буде регіональний конкурс, який передбачатиме можливості написання проєктів, навчання та менторського супроводу для команд та реалізації цих проєктів.

Просимо зареєструватися на зустріч до 10.08.23. за посиланням.

Реєстрація – https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf9D1wdDmK…/viewform…

Детальніша інформація: (coordinator.poltava@ukredu.org, 050 346 46 95)