Випозичання медичного обладнання

В рамках проєкту з випозичання медичного обладнання співробітники БФ “Карітас Полтава” продовжують надавати консультації в центрі, вдома та по телефону для маломобільних людей та їх родичів.

Прикладом одного з останніх звернень є виїзна консультація на прохання 64-річної пані Марини Володимирівни, яка здійснює догляд за своєю лежачою 90-річною мамою, Ольгою Савеліївною.

Під час консультування з приводу особливостей догляду за лежачою жінкою з пролежнями першого ступеня та проявами стрептодермії співробітниками проєкту з медичною освітою надані вичерпні рекомендації щодо спеціального догляду за ураженими ділянками шкіри та комплексу заходів для профілактики ускладнень. Люди є внутрішньо переміщеними особами, уродженками Луганської області, які змушені були втікати від війни до нашого міста. На превеликий жаль, наразі існує дуже багато вразливих категорій населення, які потребують всесторонньої підтримки. Тому, ми щиро раді, що в рамках діяльності фонду ми не залишаємося байдужим до проблем людей й надаємо різнопланову допомогу.

З турботою про кожного, БФ Карітас Полтава

Деталі за телефоном ☎️

0508887029