Випускники “Простір дружній до дитини”

Найкращий спосіб виховати з дитини добру людину – зробити її щасливою. Раді повідомити, що завершився ще один незабутній навчальний потік проєкту “Простір дружній до дитини”, в якому взяло участь чимало дітей як із внутрішньо переміщених сімей, так і з місцевих.

Від початку повномасштабного вторгнення на Полтавщині перебуває значна кількість родин, які були змушені покинути рідні домівки. Війна позначилася на всіх, але найбільш вразливими у таких умовах є діти.

Протягом літнього періоду у дитячому центрі “Карітас Полтава” професійні педагоги та психологи проводили з дітьми як індивідуальні, так і групові розвиваючі заняття та майстер-класи. Використовувалася методика арт-терапії, що надавала можливость дітям самовиражатися, а також проводилися різноманітні семінари та тренінги для батьків дітей.

Діти мали змогу грати, відпочивати, розвиватися та корисно проводити дозвілля. Віримо, що подаровані нами знання стануть їм у нагоді, що вони стануть щасливіші і, що Карітас Полтава залишиться у їхніх серцях.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»


На фото далеко не всі наші вихованці, але ми будемо пам’ятати та згадувати кожного, адже
особливі цікаві моменти були з усіма.