Вистава “Святкові пригоди”

Нещодавно вихованці дитячого центру Карітас Полтава групи 10 – 12 років провели виставу під назвою “Святкові пригоди”. Їхня гра була на рівні професійного юнацького театру. Казка з гарним закінченням – добрий прогноз нового року.

Одним із найкращих засобів розвитку особистості дитини є театр. Він сприяє естетичному вихованню, розвиває вміння бачити, чути, розуміти красу слова, дії. Театральне мистецтво близьке і зрозуміле дітям, адже в його основі лежить гра. Театр позитивно впливає як на емоційну сферу дитини так і на пізнавальну активність.

Зимові свята — це гарна нагода долучити дітей та підлітків до театрального мистецтва, особливо, коли вони самі прагнуть проявити власні таланти.

Наші вихованці обдаровані, активні та відкриті до нових можливостей. За їх повної участі відбулася театральна вистава “Святкові пригоди”, де вони сяяли як справжні зірки у своїх нових образах.

Вистава відбувалася у стінах дитячого центру Карітас Полтава, де вихованцям попередньо викладали уроки акторської майстерності. Крім вправ і тренінгів вони теж ставили вистави з викладачами, але не для публіки. Тому після численних репетицій та занять, нарешті, відбулося анонсування повноцінного виступу з глядачами.

Крім вдало зіграної ролі, дітям вдалося підібрати цікавий стиль костюмів. У цьому їм теж допомагали викладачі, але кожен з них вніс дрібку своєї творчості до вистави, що зробило її винятково унікальною.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Глядачі залишилися задоволеними, адже коли вони бачили на сцені своїх ровесників, то це мало неймовірний вплив на їх сприйняття. Дитина краще розуміє дитину. Усі вони добряче розважилися та повеселилися.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»