Виїзний тренінг

Завдяки ініціативі Карітас Полтава та їхньому проєкту з Випозичання медичного обладнання, відбувся захоплюючий та корисний виїзний тренінг! Доцент кафедри, кандидат медичних наук з Полтавського державного медичного університету, провела презентацію для соціальних працівників Чутівської ОТГ Полтавського району на тему: «Загальні принципи догляду за хворими, маломобільними категоріями людей, особами з інвалідністю».

Захід пройшов у вигляді інтерактивного діалогу, де учасники могли відкрито обговорити базові аспекти догляду за важкохворими та маломобільними особами. Також були розглянуті особливості харчування лікарських пацієнтів та превентивні заходи для профілактики синдрому вигорання серед працівників.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава»
ФОТО: БФ «Карітас Полтава»

Під час тренінгу було надано вичерпні відповіді на всі запитання учасників та обговорено можливості випозичання медичного обладнання в рамках проєкту для всіх, хто потребує цього. Цей захід став не лише навчальним, але й допоміг зміцнити спільні зусилля у підтримці тих, хто потребує нашої допомоги в медичній сфері.