Волонтери Карітас Полтава

Сьогодні хочемо розповісти вам історію про людей, які дарують свій час та добро на благо інших. Вони називають себе волонтерами, і їхні дії роблять наш світ яскравішим та добрішим. Один із таких волонтерів – Євген, спільно з кейс-менеджером Карітас Полтава Наталею, нещодавно відвідали родину, яка потрапила у складні життєві обставини.

Родина переїхала з Харківської області з початком повномасштабного вторгнення, це було для них дуже важке рішення. Вони втратили свою домівку, речі та найбільше – пані Олена втратила зір. Вона вже пережила багато трагічних подій у своєму житті, і втрата зору стала ще одним випробуванням.

Але ось де волонтери приходять на допомогу. Євген та Наталія надали родині продуктовий набір, гігієнічний набір з особливими потребами, ковдру та підстригли пані Олену. Їхні дії покликані полегшити складне положення цієї родини та надати їм підтримку в цей важкий момент.

Ця історія є лише частиною проєкту #NIN, який спрямований на допомогу тим, хто потребує. Волонтери віддані своєму завданню та готові допомагати. Їхня діяльність – це приклад того, як кожен із нас може робити добрі справи та робити світ яскравішим.

Якщо ви також бажаєте допомогти або вам потрібно допомога, зв’яжіться з
Кризовим центром за номером 0503464881