Всесвітня акція #worldcleanupday

Карітас Полтава завжди готовий приєднатися до розв’язання нагальних проблем суспільства, а однією з таких проблем є стан навколишнього середовища та екологічна ситуація у нашому місті. Наші вихованці, спільно з наставниками та соціальними педагогами, не лише висловлюють своє обурення цією проблемою, але й діють активно для покращення ситуації.

Минулого тижня, ми приєдналися до всесвітньої акції #letsdoitukraine та #worldcleanupday з метою зробити наше місто чистішим та екологічно безпечнішим. Наша команда вирушила до самого центру міста, де сумісними зусиллями ми зібрали неймовірну кількість сміття. Загалом, ми знайшли і вивезли 67.5 кілограмів сортованого сміття, з яких найбільше – пластикові відходи.

Ця акція нагадала нам, що кожен з нас має відповідальність за долю нашого міста та планети в цілому. Ми віримо, що чисто там, де не смітять, і тому ми закликаємо кожного почати з себе. Всі разом можемо зробити наше місто і планету кращими для майбутніх поколінь.

Давайте приєднуватися до подібних ініціатив та разом робити світ чистішим та зеленішим. Дякуємо всім, хто приєднався до нашої команди та підтримав цю важливу справу!