Розробка проєкту для грантових аплікацій. Гранрайтинг

Ми маємо честь повідомити вас про захід, який відбувсязавдяки спільним зусиллям Карітас Полтава, Української освітньої платформи та фінансовій підтримці DanChurchAid. Недавно ми провели перший тренінг-навчання на тему “Розробка проєкту для грантових аплікацій. Грантрайтинг”.

Під час цього заходу представники громадських та благодійних організацій, а також наші незамінні волонтери, отримали безцінну інформацію щодо вимог, які ставляться до проєктів, а також навчилися формувати бюджет та грамотно складати звітності. Ці знання та навички стануть надзвичайно корисними у подальшій роботі і допоможуть нам ефективно конкурувати за гранти на підтримку громад Полтавської області.

Ми хочемо щиро подякувати всім, хто долучився до цього тренінгу та надав нам свою підтримку в цей надзвичайно важливий час. Разом ми здатні зробити більше і допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Наша спільна робота – це крок до кращого майбутнього для всіх наших громад.

Дякуємо вам за вашу підтримку та за вашу готовність долати виклики разом з нами. Ми віримо, що разом ми зможемо досягти більших висот і надати допомогу там, де вона дійсно необхідна.

Дякуємо ще раз і нехай добро повертається до вас удвічі!