Групові заняття у “Карітас Полтава” для жінок

Щоп’ятниці у “Карітас Полтава” проходять групові заняття для жінок ВПО, які знаходяться в тривожному або критичному психологічному стані.

Одними з найбільших викликів для жінок ВПО стали питання психологічної реабілітації та налагодження соціальних зв’язків. Більшість з них залишилися на новому місці самі з дітьми і без знайомих. Їм нелегко дається адаптація у невідомому місті, вони пережили значні втрати, були в окупації і бачили чимало жахіть, але прагнуть повноцінно жити далі і налагоджувати усі сектори свого життя.

У цьому їм допомагає наша кваліфікована психологиня, яка за допомогою різних технік надає першу психологічну допомогу. Кожної п’ятниці у Карітасі Полтава відбуваються групові заняття, де обговорюються важливі аспекти реабілітації.

Жінки охоче беруть участь у зустрічах із психологинею і здається поступово відновлюються. Вони надзвичайно сильні. Безмежно приємно бачити легкі посмішки на їхніх обличчях і розуміти, що ці заняття приносять їм користь.

ФОТО: БФ «Карітас Полтава