День Незалежності України

Вітаємо з 32-ою річницею Незалежності України! Карітас Полтава вітає всіх українців з черговою та знаковою подією для нашої країни – з днем Незалежності. Дякуємо кожному нашому захиснику та захисниці!

Цей день є символом нашої національної гордості, мужності і незламності українського народу.

Згадуючи минулі роки, ми не можемо не вшанувати усіх, хто віддав своє життя, боронячи нашу країну від загроз. Ми пам’ятаємо героїв Майдану, воїнів АТО, тих, хто пожертвував своїм життям, щоб Україна могла жити в мирі і волі.

32 роки незалежності – це час, коли Україна зростала, розвивалася і вдосконалювалася. Ми досягли багато досягнень в різних сферах: економіці, культурі, спорті, освіті. Ми розширювали наші дипломатичні стосунки і зміцнювали свою позицію на світовій арені.

Але є ще багато роботи, яку потрібно зробити. Ми мріємо про мирну, справедливу і процвітаючу Україну, де кожен громадянин має можливість розвиватися і жити гідно.

Сьогодні – це час для об’єднання, підтримки один одного і для роботи над нашим спільним майбутнім. Незалежність – це дорогоцінний дарунок, який ми маємо оберігати і передавати нашим нащадкам.

Нехай наша країна процвітає, нехай ми завжди залишаємось єдиною сильною нацією, і нехай Господь благословить Україну!

Слава Україні!

ВІДЕО: БФ «Карітас Полтава»